Om oss

Våre leverandører

Samtlige priser er oppgitt i euro

Om AS Vakuumsystemer

A/S Vakuumsystemer ble etablert i 1982, og er i dag en fullservicebedrift innen vakuumanlegg for renhold, transport og gjenvinning. Våre hovedområder omfatter i første rekke støvhåndtering og pneumatisk transport og kan inndeles slik:

Sentralstøvsugeranlegg, mobile industristøvsugere, store og små filteranlegg, vakuum – komponenter, bulkhandteringsmateriell og serviceverksted.

Vakuumsystemer har valgt å satse på HØY KVALITET og MILJØVENNLIGE PRODUKTER, som brukeren vil ha nytte av i mange år fremover. Våre produkter er meget robuste og solide. En investering for fremtiden for de som ikke velger «bruk og kast» metoden, men som satser på produkter med lang levetid. Våre hovedleverandører: Kiekens Products fra Nederland og Delfin fra Italia produsere og leverer produkter av aller høyeste kvalitet.

Kvalitet gjennom 35 år

AS Vakuumsystemer har i år 35 års jubileum og har siden etableringen i 1982, vært en ledende aktør i det Norske markedet. Firmaet holder til i Ski kommune, hvor vi har kontor, lager og serviceverksted. AS Vakuumsystemer er en fullservicebedrift innen vakuumanlegg for renhold, transport og gjenvinning.

Våre hovedområder omfatter i første rekke støvhåndtering og pneumatisk transport og kan inndeles slik: Sentralstøvsugeranlegg, Mobile industrisugere, Store og Små Filteranlegg, Vakuumkomponenter, Stålvifter og Serviceverksted. AS Vakuumsystemer har et meget stort utvalg av kvalitetskomponenter fra ledende leverandører. Kvalitet er for oss et begrep som vi hele tiden prøver å leve opp til, når det gjelder produkter og service ovenfor våre kunder.

AS Vakuumsystemer har levert små og store vakuumanlegg til mange av Norges ledende bedrifter gjennom mange år.

Vi har et nært samarbeid med underleverandører i Norge, når det gjelder elektro og monteringsarbeider. Vi er derfor en komplett leverandør, som leverer alt fra enkle industristøvsugere til komplekse vakuum/filter anlegg.

Når kvalitet teller

AS Vakuumsystemer fører kun kvalitetsprodukter. Fra Kiekens Products fører vi mobile og stasjonære industristøvsugere og filteranlegg. Kiekens regnes som en av trendsetterne innenfor sitt felt. Produktene kjennetegnes av MEGET høy kvalitet og driftssikkerhet. Mobile sugere for alle typer støv, også helsefarlig. Egner seg meget godt til industriformål og på byggeplasser.

Kiekens har etter over 100 år i bransjen, gedigen erfaring når det gjelder mobile og stasjonære industristøvsugere. Produksjon og utvikling foregår under eget tak i Almelo i Nederland.

AS Vakuumsystemer har representert Kiekens på det norske markedet i 35 år. Produktene kjennetegnes av meget høy kvalitet, høy driftssikkerhet og lang levetid. De mobile industrisugerne egner seg for ethvert støvproblem i industrien eller på byggeplasser, også for helsefarlig støv, som ved asbestsanering og ved vannskader. Støvsugerne er produsert uten plastsdeler og alle deler er utskiftbare. Dette sikrer lang levetid på produktene.

Fleksible løsninger

For å komplettere sortimentet representerer også Vakuumsystemer den italienske produsenten Delfin.

Delfin produserer industristøvsugere i forskjellige størrelser og utførelser av meget høy kvalitet.
Foruten sitt standard program, som består av over 80 forskjellige modeller, produserer også Delfin kundetilpassede maskiner, basert på kundens spesifikasjoner.

I Delfins program finnes industristøvsugere fra 1 til 50 Kw, Atex godkjente støvsugere i klasse 1,2 og 21,22, trykkluftdrevne støvsugere, batteridrevene sugere, sugere for varme medier ( bakerovner, forbrenningsovner og aske), sugere som er spesielt godt egnet til oppsuging av giftig støv/medium, oljesugere og sugere som kan benyttes sammen med hånd- og annet
slipeverktøy. Som dere ser så har Delfin et vidt spekter av produkter som dekker de fleste behov.

Tilbehør

Vi fører alle typer tilbehør, slik som munnstykker, sugerør, koblinger, sugeslanger, filter etc. Det vi ikke lagerfører i våre lokaler i Ski., klarer vi å skaffe via våre underleverandører. Spesialsydde filter til større anlegg leveres på bestilling.

AS Vakuumsystemer, din total leverandør av industristøvsugere, tilbehør, vifter og filtersystemer.