Kiekens industristøvsuger

Kiekens industristøvsuger

Vi tilbyr et av Norges mest omfattende utvalg av industristøvsugere. Utvalget består av en rekke hovedmodeller med mange varianter, samt et omfattende program for utskillere og tilbehør.  Kiekens Products i Almelo i Nederland startet sin virksomhet i 1907 og regnes som en av trend-setterene innen dette feltet.  Produktene utvikles og produseres under eget tak og er av særdeles god kvalitet, INGEN PLASTDELER og med høy driftssikkerhet.  Vakuumsystemer har representert Kiekens Products i Norge siden 1985.     

Type B192/C193/C335

Heavy duty. Robust og kompakt med stor kapasitet og stor filterflate. Kan brukes i verkstedindustri, lager, landbruk, byggeindustri.1-fas eller 3-fas motor. 1500 – 2200 W bypass. Oppsamlingsbeholder 70-105 l med 15 l separator for grovstøv.. Egner seg spesielt godt for stenstøv/betongstøv og støv med stort volum. Leveres med engangsposer for lett tømming.

Type KF

High Performance-sugeren kan bygges opp av moduler for å tilpasses den enkeltes behov. Kan brukes av de fleste industri-bedrifter, til oppsuging av helsefarlig støv, brannfarlige stoffer, glass og keramikk etc. 1-fas eller 3-fas motor. 3000 – 5500 W.

Type KD/KG

Kan bygges opp av moduler for å tilpasses den enkeltes behov Mobil eller stasjonær. For oppsuging av store mengder grovt og fint støv, avfall og bulk-masse. Sugeenhetene er bygd på kraftige, høy-effektive turbo-kompressorer. Spesielt godt egnet til å betjene et antall opp-sugingspunkter (sentralstøvsugersystem) over lengre distanser. 3-fas motor. 4,0 -15 kW. Manuell eller automatisk rensing av filter. ATEX 95: kan leveres med filtersystem i h.h. til ATEX-direktiv for eksplosjonsfarlige soner.

Type KW

For oppsuging av vått og tørt medie. Meget godt egnet for matvareindustri, metall- og byggeindustri, kjemisk og farmasøytisk industri, sykehus o.l. Filterkapasitet 1,8 – 2,7 m2 Motor 1-fas og 3-fas fra 2,2 – 5,5 kW. Kapasitet for væske/avfall: 80 liter.